Marjolein Schillemans

Marjolein Schillemans


Jasonstraat 3

5631 JB  Eindhoven


Tel 040-2438671Van Speijkstraat 44

5612 GE Eindhoven


Tel 06 - 38381011Boordseweg 35-A

5671 AP  Nuenen


Tel 040-283 3002Website www.psop.nlKlik hier om Marjolein te mailen!

Ik ben Marjolein Schillemans. In 1991 ben ik als oefentherapeut Mensendieck afgestudeerd en heb mij door middel van studie gespecialiseerd als psychosomatisch- en bedrijfsoefentherapeut. In mijn praktijken te Eindhoven en Nuenen ontvang ik mensen met houding- en werkgerelateerde klachten waaronder nek- en rugklachten, CANS (RSI),t een werkplekbezoek met gebruik van een spierspanningsmeterr maakt soms deel uit van de behandeling. Ook neurologische en orthopedische klachten vallen in mijn werkgebied, denk aan hernia/discopathie, kanaalstenose,hoofdpijnklachten, slijmbeursontstekingen maar ook scoliose en artrose.


Als psychosomatische oefentherapeut help ik bij spanningsgerelateerde klachten, denk aan hyperventilatie, spanningshoofdpijn, omgaan met angsten en depressies maar ook onverklaarbare- en chronische klachten. De behandeling bestaat uit gesprekken die afgewisseld worden met oefeningen met als doel: beter te kunnen ontspannen en dichter bij jezelf te komen. Afgelopen jaar heb ik mij gespecialiseerd op SOLK klachten dat zijn klachten zonder duidelijke lichamelijke oorzaak.

Daarnaast werk ik in de praktijk aan valpreventie voor ouderen en neem ik valscreeningen af om valrisico’s in kaart te brengen.

Buiten de muren van de praktijk ben ik werkzaam als bedrijfsoefentherapeut en verzorg ik trainingen op locatie en werkplekbezoeken bij bedrijven.


© 2016 SoCM. Alle rechten voorbehouden                                                                                                          Disclaimer